Nyhetsarkiv

Välbesökt webbinarium om TNE Editor

31 maj 2024

Många av Trionas nuvarande TNE-kunder och andra intressenter visade stort intresse och valde att vara med på det webbinarium om TNE Editor som Triona genomförde den 21 maj.

På webbinariet fick deltagarna en kort introduktion till TNE där det presenterades vilken information som normalt hanteras i TNE och hur TNE-plattformen kan användas för att skapa värde hos kunderna. Därefter fokuserades presentationen mer på TNE Editor och hur applikationen används i Sverige, av Trafikverket, Lantmäteriet och kommuner för att ajourhålla NVDB. Under andra halvan av webbinariet gjordes en live-demo av TNE Editor där en delmängd av alla funktioner visades. 

Totalt var det 50 personer från fler än tio företag och organisationer som deltog och vi på Triona är väldigt glada över det stora intresset! Tack till er som deltog! 

För att få mer information om TNE Editor, eller få tillgång till inspelningen av webbinariet, kontakta Markus Living, produktägare TNE, på markus.living@triona.se. 

Om TNE: 

Transport Network Engine (TNE) är en kraftfull och konfigurerbar plattform som erbjuder lösningar för att hantera väg- och järnvägsdata. TNE Editor, en del av TNE-plattformen, möjliggör redigering av nät och nätrelaterade data på ett enkelt sätt. För Trafikverket, Lantmäteriet och ett flertal svenska kommuner som använder TNE Editor är det ett viktigt verktyg för att hantera och uppdatera dessa data.