Nyhetsarkiv

Mantum väljer TRACS

23 maj 2014

Mantum har valt Trionas nya transportledningssystem TRACS Flow som ersättning för sitt nuvarande transportledningssystem Cockpit. Övergången kommer att starta med införandet av mobillösning och därefter ske stegvis under 2014.

Triona tog över ansvaret för IBS transportledningssystem Cockpit 2011. Sedan dess har arbetet med att ta fram nya generationen av Cockpit fortskridit. Den nya generationen bygger på Microsofts teknologier och kan användas med valfritt affärssystem. TRACS har en tjänsteorienterad arkitektur och systemet är modulariserat. Det har således bästa tänkbara förutsättningar för integrationer mot andra system och tillägg av funktionalitet.

TRACS Flow består av ett modernt transportledningssystem med tilläggsmoduler som exempelvis webbportal, hyreshantering, integration mot affärssystem, dokumenthantering, ärendehantering, materiallager och meddelandehantering.

TRACS Flow mobillösning stödjer de arbetsmoment som utförs ute i fält, t.ex. i maskiner och fordon. Lösningen är realiserad med tekniker som stödjer den nya generationens mobillösningar och är anpassad för mobila enheter som telefoner och surfplattor, som t.ex. använder Android och IOS operativsystem. Det ger lägre hårdvarukostnader.

För ytterligare information, kontakta:

Triona AB
Mats Bayard, VD
+46 733 917 880

Mantum koncernen
Martin Asklöf, IT-ansvarig
+46 340 54 55 02