Nyhetsarkiv

Inlandsfrakt AB väljer TRACS

9 april 2014

Inlandsfrakt har valt att ersätta sitt nuvarande transportledningssystem Cockpit med Trionas nya transportledningssystem TRACS Flow. Införandet kommer att ske stegvis under 2014. Överenskommelsen mellan Inlandsfrakt och Triona omfattar även leverans av TRACS Flow mobillösning och tilläggsmoduler för materialhantering samt en webbportal.

Triona tog över ansvaret för IBS transportledningssystem Cockpit 2011. Sedan dess har arbetet med att ta fram nya generationen av Cockpit fortskridit. Den nya generationen bygger på Microsofts teknologier och kan användas med valfritt affärssystem. TRACS har en tjänsteorienterad arkitektur och systemet är modulariserat. Det har således bästa tänkbara förutsättningar för integration och tillägg av funktionalitet.

TRACS Flow består av ett modernt transportledningssystem med följande tilläggsmoduler: Webbportal, Hyreshantering (t.ex. Container) integration mot affärssystem, dokumenthanterings-lösning, ärendehantering, materiallager, meddelandehantering och en mobillösning via app som stödjer IOS och Android operativsystem

För ytterligare information, kontakta:

Triona AB
Mats Bayard, VD
+46 733 917 880

INLANDSFRAKT AB
Ivan Larsson, VD
+46 70 592 75 16