Nyhetsarkiv

Nya kunder för TRA

12 april 2018

Trionas produkt TRA - Triona Roadwork Assistant - används av allt fler aktörer som arbetar med trafikanvisningar och trafikdirigering vid vägarbeten. I närtid har bl.a. följande kunder börjat använda produkten; Mesta, BMO Elektro, Securitas, Nokas, Ramudden, Relacom, Veidekke och BetonmastHæhre.

Fler och fler upptäcker hur mycket effektivare det är att använda den digitala loggboken istället för att arbeta traditionellt med papper och penna. Med TRA - Triona Roadwork Assistant – blir du av med allt pappersarbete. Nu registreras vad som sätts upp, kontroller och nedmontering av utrustning direkt i mobilen eller surfplattan, med automatisk angivning av plats och tider.

Du kan också ta bilder som knyts till loggen. Bilderna stämplas med tids- och vägreferens och skickas kontinuerligt till servern. Bildmodulen uppfyller bl.a. de krav som Statens vegvesen ställer i de driftskontrakt som upprättas med entreprenörer.

Loggboken uppdateras i realtid både på ute vid vägen och på kontoret, och data kan visualiseras i kartor. Kontorsdelen av TRA används för att hantera och skicka loggböckerna till väghållarna.