Nyhetsarkiv

Vi etablerar framtidens kontor i Linköping

28 januari 2022

I och med förvärvet av C7 har vi etablerat ett kontor i Linköping. Efter sommaren går flytten till vårt framtida kontor på plan 6 i Lundbergs nya LINK Business center i centrala Linköping. Med oss och 8 andra hyresgäster är nu hela, av Gert Vingårds-designade, byggnaden uthyrd.

- När vi nu etablerar oss i Linköping vill vi satsa på ett kontor där medarbetare ska trivas och där vi tillsammans med kunder och samarbetspartner ska kunna inspireras, vilket vi är övertygade om kommer kunna ske här. Lundbergs satsning på ett Business Center i centrala Linköping där hållbarhet för såväl människa, företag och klimat är ett stort fokus kändes helt rätt från början. Det är frågor som vi som företag har stort engagemang i. Att ha närheten till city, centralstationen och naturen runt härliga Stångån är givetvis extra positivt. säger Mats Bayard, VD.

- När jag och mina kollegor nu precis blivit del av Triona och får vara med och bygga upp ett nytt kontor här i Linköping är det extra kul att ha företagets fulla stöd i att vi ska satsa på ett kontor som verkligen är framtidens kontor. Vi är övertygade om att detta är en bra lösning och att vi alla kommer att trivas här. Vi hoppas också att etableringen i Linköping kan göra det enklare att rekrytera kompetens från Linköpings universitet till hela Triona koncernen, säger Jessica Gejskog, kontorsansvarig i Linköping

- LINK Business Center är speciellt på många sätt och vår största satsning inom kontor på väldigt länge, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef på Lundbergs i Linköping. Linköping har fått ett nytt landmärke och vi har bidragit till att staden växer över ån. Vi är väldigt glada och stolta över att vara med och utveckla Linköping.

- Vi har lyckats med vår ambition att fylla LINK Business Center med en mix av fantastiska företag, lokala såväl som nationella och internationella. Att vi nu lägger den sista pusselbiten tillsammans med Triona känns fantastiskt roligt. Vi är övertygade om att de kommer bidra till LINK Business Center som mötesplats och trivas i sina nya kontorslokaler, säger Elisabeth Falk Olander, uthyrare på Lundbergs Fastigheter.

LINK Business Centers övriga hyresgäster är: Östsvenska Handelskammaren, ÖK Smak & Tak, Danske Bank, Academic Work, Cambio, Dospace, Winell & Jern och Specialfastigheter.

I Linköping har Triona sin bas avseende verksamheten runt produkten C7, som har kunder i hela Norden. Genom etableringen i Linköping ser vi framöver också goda möjligheter för medarbetare i Linköping att medverka i andra verksamheter i Triona koncernen. Vi ser också flera spännande synergier mellan C7 och Trionas övriga produkter som vi kommer att arbeta med de kommande åren.