Nyhetsarkiv

Diös och Triona skapar framtidens arbetsplats

31 augusti 2020

Med start i september kommer fastighetsägaren Diös att påbörja ett omfattande utvecklingsarbete av Trionas lokaler på Borganäsvägen i centrala Borlänge. Målet är att skapa en levande och modern kontorsmiljö där Trionas medarbetare, kunder och samarbetspartners kan mötas och interagera på nya sätt. De nya lokalerna väntas stå klara i mars.

Triona är ett expansivt och innovativt företag som levererar IT-lösningar med anknytning till logistik- och infrastrukturrelaterad verksamhet. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge och Finland med kunder i såväl i som utanför Norden. Av bolagets totalt 150 anställda finns 60 på kontoret i Borlänge som nu utvecklas till ett modernt kontorskoncept anpassat till nutidens arbetssätt med människan i centrum efter ledorden samarbete, interaktion och lärande.

– Det känns fantastiskt roligt att fördjupa vårt samarbete med Triona och tillsammans utveckla deras nya kontorsmiljö. Lokalerna ligger i direkt anslutning till Högskolan som vi bygger mitt i centrala Borlänge, vilket innebär att vi får en perfekt mix av näringsliv och utbildning i ett och samma kvarter, Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

– Digitala möten är bra på många sätt, men det händer något särskilt i fysiska möten mellan människor som vi vill ta tillvara på när vi nu förnyar vår kontorsmiljö. Tillsammans med Diös ser vi fram emot att skapa en arbetsplats våra medarbetare tycker är något extra, våra kunder trivs i och våra samarbetspartners blir inspirerade av. Att möjliggöra digitalisering av våra kunders verksamheter som hjälper dem att nå sina mål är det vi dagligen arbetar med och det nya kontoret blir vår lokala bas för våra konsulter och en stor del av Trionas produktutveckling, säger Mats Bayard, VD, Triona AB.

Nytt_kontor.jpg