Nyhetsarkiv

Triona deltar i ISV Success Program

5 september 2023

Vi är glada att kunna berätta att Triona har blivit accepterade som deltagare i Microsofts ISV Success Program. Samarbetet med Microsoft har alltid varit viktigt för Triona och detta är ett naturligt nästa steg att ta. Vi får nu än bättre resurser och stöd av Microsoft och får förutsättningar att ytterligare höja vår kunskap om Microsofts plattformar och tekniker. När Triona nu har flera viktiga produkter och tjänster som bygger på Azure-teknik ser vi dessa samarbeten som viktiga för att stärka oss som leverantör av och partner till Microsoft. 

Microsoft Commercial Marketplaces, MCM, ger Triona en möjlighet att exponera våra produkter för potentiella nya kunder, speciellt utanför Norden där Triona idag inte har egen verksamhet. Triona expanderar och vi ser också bland annat länder som Tyskland som en framtida marknad och MCM stödjer oss i den ambitionen. Tillsammans med Microsoft jobbar vi för att bli en bredare leverantör både inom MCM och hosting. Triona har varit guldpartner till Microsoft i över ett decennium. 

”Vi på Microsoft ser Triona som en viktig partner. Vi är väldigt glada att Triona har valt att gå med i ISV Success Program. Detta ger Triona stora möjligheter att samarbeta och accelerera utvecklingen av Trionas nya molnbaserade produkter. Tillgänglighet, stabilitet och säkerhet är viktiga mål för att kunna ge Trionas kunder de bästa produkterna på marknaden.” säger Roger Karlsson - Digital Cloud Solution Architect - Customer Success, om samarbetet med Triona. 

Läs mer