Jobba här

Triona mot nya mål inom transportinfrastruktur. Vill du vara med på resan?

Hos Triona har vi sedan trettio år tillbaka arbetat med banbrytande system- och verksamhetsutveckling och standardisering inom verksamhetsområdet transportinfrastruktur. Den närmaste framtiden ser vi fantastiska möjligheter att fortsätta utveckla och utvecklas tillsammans med våra kunder inom offentlig och privat sektor. Vill du utveckla och utvecklas med oss?

Inom vägtrafik, järnvägstrafik och sjöfart har Triona erfarenhet av att arbeta i uppdrag och leverera lösningar inom hela infrastrukturens livscykel, från planering, design och konstruktion till drift, underhåll och trafik. Vi har en unik kompetens och erbjuder produkter som stödjer en effektiv förvaltning av anläggningstillgångar (Asset Information Management) och dess digitala representation, modeller och digitala tvillingar.

Arbetar du som systemutvecklare, arkitekt, testledare, kravanalytiker, uppdragsledare eller verksamhetsutvecklare och är intresserad av exempelvis väg- och järnvägsnätsmodeller, BIM-modeller, anläggningsdata och livscykelmodeller, datafångst och -analys eller trafikrelaterade standarder – hör gärna av dig till Fredrik Nordfors eller Johan Larsson, eller registrera en ansökan här. Vi kanske kan utveckla och utvecklas vidare tillsammans?

Johan hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Sverige, kontakta Johan.

Johan Larsson +46 73 732 61 56
Skicka Email