Jobba här

Linnea - Utvecklare

“Jag har kul på jobbet, och den flexibla arbetstiden gör livspusslet enklare.“ Linnea Holmberg

Linneas första kontakt med Triona var som timanställd sistaårsstuderande vid Högskolan Dalarnas systemvetenskapliga program. Hon genomförde sitt examensarbete i samverkan med Triona och tog därefter anställning.

- "Valet var rätt enkelt. Timanställningen och det efterföljande exjobbet gav mig en möjlighet att lära känna företaget och dess värderingar från insidan. Många organisationer talar gärna om vikten av balans i livet och att personalen utgör de viktigaste tillgångarna. Hos Triona är det inte bara plattityder, det är ledstjärnor som genomsyrar hela verksamheten", förklarar Linnea.

Hos Triona arbetar Linnea som som fullstackutvecklare och deltar i flera olika uppdrag. Det medför varierande arbetsuppgifter där hon kontinuerligt utvecklas, utmanas och lär sig nya tekniker och verksamheter och det passar henne.

- "På jobbet är jag omgiven av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av vad de kan och stöttar när det behövs. Det gör mig trygg i mitt yrkesutövande. Jag känner också att min kompetens tas tillvara på ett bra sätt – vi lär av varandra", berättar Linnea.

Låter Triona som en arbetsgivare som skulle passa dig?

Registrera din ansökan här!