Karriär

Webbutvecklare

Vi söker dig som är en driven och självgående systemutvecklare med sinne för design och användbarhet. 

Du har relevant erfarenhet och vill gärna bli en av Trionas specialister inom webbutveckling. Erfarenhet av JavaScript, HTML5 och CSS3 är ett krav. Har du dessutom arbetat med moderna ramverk för webbutveckling såsom Angular eller Aurelia är detta meriterande.

I Triona är människan i centrum, samarbete och kunskapsutbyte bidrar starkt till vår framgång. Vi prioriterar våra kunder, de uppdrag vi utför och våra medarbetare. Vår strävan är att skapa långsiktiga, ömsesidiga värden och åtaganden.

I de flesta av våra uppdrag är moderna webb- och mobillösningar en mycket central del, ofta i kombination med GIS-relaterade lösningar. Du kommer tillsammans med kunniga kollegor ansvara för att Triona lyckas leva upp till våra kunders högt ställda krav. Med Trionas breda erbjudande inom produkter, molntjänster, projekt och konsultuppdrag ges du stora möjligheter att påverka din utveckling och vardag.

Triona är idag verksamma i Sverige, Norge och Finland och samarbete mellan länder och kontor är en naturlig del av vår vardag. Just nu har vi extra stort behov av webbutvecklare vid våra kontor i Borlänge och Stockholm. Eller varför inte prova på att arbeta vid våra kontor i Oslo eller Trondheim?

Registrera din ansökan här

Niko hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Sverige, kontakta Niko.

Niko Rosenquist +46 70 913 2030
Skicka Email

Rune hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Norge, kontakta Rune.

Rune Dragsnes +47 928 42 929
Skicka Email